Четвер, 28.11.2024, 10:00 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Каталог статей


На Житомирщині зросли обсяги виробництва тваринницької продукції

За інформацією департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації, на Житомирщині за підсумками 4-х місяців 2014 року, у порівнянні з відповідним періодом минулого року, у всіх категоріях господарств області зросли обсяги виробництва тваринницької продукції. Зокрема, молока – на 2,3 тис. тонн (1,4%), яєць – на 4,1 млн. штук (2,5%), виробництво м’яса в живій вазі – на 1,2 тис. тонн (4,5%). Позитивними є виробничі показники діяльності галузі і в сільськогосподарських підприємствах, де зросло виробництво молока на 800 тонн (2,6%), м’яса – на 200 тонн (4,2%), яєць – на 800 тис. штук (2,7%).

Варто звернути увагу на те, що збільшилися й обсяги виробництва молока в агроформуваннях Черняхівського району на 53,2%, Новоград-Волинського – на 25,5% та Попільнянського – на 16,6%. Окрім цього, спостерігається зростання обсягів вирощування худоби і птиці на агропідприємствах Червоноармійського району у 2,6 рази, Житомирського – на 73%, Баранівського, Чуднівського, Малинського районів – на 31-39%.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Категорія: Головні публікації газети | Додав: Vileon (16.05.2014)
Переглядів: 362 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0